SNS Bank

Behind the design.

SNS Bank is een vertrouwde bank uit Nederland met een (in mijn ogen) iets-wat outdated logo. Hierom heb ik een concept design gemaakt voor een nieuwe huisstijl (niet-officieel). Het logo is wel gebaseerd op het oude logo alleen deze is zeer geabstraheerd en uit het oude logo heb ik de kleur paars gehaald en deze in een aantal tinten toegepast. Het font is het Kollektif font in een lowercase voor een moderne look.SNS Bank is een vertrouwde bank uit Nederland met een (in mijn ogen) iets-wat outdated logo. Hierom heb ik een concept design gemaakt voor een nieuwe huisstijl (niet-officieel). Het logo is wel gebaseerd op het oude logo alleen deze is zeer geabstraheerd en uit het oude logo heb ik de kleur paars gehaald en deze in een aantal tinten toegepast. Het font is het Kollektif font in een lowercase voor een moderne look.

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN. NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.