Over mij

Hemming design specialiseert zich in het ontwerpen en bedenken van merkidentiteiten. Hieronder vallen logo’s, websites, visitekaartjes en al het andere reclamemateriaal. Dit alles wordt ontworpen met een frisse en vernieuwende blik.  Onze logo’s en merkidentiteiten worden ontworpen voor zowel particulieren als bedrijven.

Wat ik voor u kan betekenen

Ik specialiseer mij in het creëren van merk identiteiten. Ik kan er voor zorgen dat uw merk op de juiste manier wordt gepresenteerd in de markt. Hierbij maak ik een algehele identiteit voor uw merk.

Verder kan ik voor uw bedrijf de elementen die een merk nodig heeft ook buiten een branding om voor u maken. Zo maak ik o.a: Logo’s, Websites, visitekaartjes, flyers, posters, promo-video’s en ander promotie materiaal.

Ook heb ik ervaring in het maken van social media strategiën. Hierbij zal ik een maandelijks plan maken voor uw social media accounts om deze op de juiste en meest duidelijke manier te presenteren. Hiermee zijn betaalde promoties via social media uiteraard ook mogelijk.

Meer weten? Neem gerust contact op!

Hemming®

Behind the design.

Het Hemming® logo is ontstaan vanuit de vorm van de M (Miles). Het logo is vanuit deze vorm verder ge-abstraheerd tot een soort kruisvormig beeld. Het beeldmerk is volledig symmetrisch en geometrisch. Dit geeft het logo een strakke en verzekerende uitstraling. Het woordmerk is ontstaan uit het vorige ‘Miles Hemming’ logo waarbij er een connectie was tussen de dubbele ‘M’. Bij het nieuwe logo is deze wederom geabstraheerd versimpeld. Dit door alleen de achternaam te gebruiken om het een makkelijk te onthouden merk te maken. D typografie is gemoderniseerd door een modern font genaamd ‘kayak sans’ te gebruiken en deze af te stellen op een kortere hoogte en iets uitgerekte breedte. Al met al is het nieuwe Hemming® merk nu een stuk moderner en passender bij de algehele stijl van het bedrijf. Bekijk hieronder enige toelichtende foto’s die duidelijk aangeven hoe het logo ontstaan is en hoe deze in praktijk gebruikt kan worden. Ik verwelkom u graag tot het nieuwe, moderne & volledige merk Hemming®. 

ONTDEK WAT IK VOOR U KAN BETEKENEN. NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP.